Rowan Atkinson torna a donar vida a l'agent Johnny English a les estrenes de cinema d'avui

Rowan Atkinson a 'Johnny English: De nuevo en acción' / Foto: ACN

Cultura

Publicat el 21/set/18 per Clara Bardají

La comèdia és el gènere protagonista en les estrenes de cinema a Yelmo aquest divendres. L'actor Rowan Atkinson, conegut pel seu paper de Mr. Bean, torna a la gran pantalla amb 'Johnny English: De nuevo en acción' per donar vida a l'agent secret anglès. Aquesta tercera entrega de la saga està dirigida per David Kerr. Les sales del centre comercial també projecten la comèdia francesa 'Enamorado de mi mujer', dirigida i protagonitzada per Daniel Auteuil.

Johnny English
Rowan Atkinson torna a donar vida a l'agent Johnny English amb una comèdia d'espionatge del director David Kerr. En aquesta ocasió haurà de saber qui hi ha darrere d'un ciberatac que ha revelat la identitat de tots els agents d'incògnit del Regne Unit. Per trobar i capturar al 'hacker' que va planificar aquesta operació, l'agent, que haurà de tornar a l'acció tot i estar jubilat, haurà de superar tots els reptes que la tecnologia moderna li suposa.



Enamorado de mi mujer
En Daniel (Daniel Auteuil) es troba amb el seu amic Patrick (Gérard Depardieu), a qui no veia des de fa molt temps, i el convida a sopar a casa seva. Patrick arriba acompanyat de la seva nova xicota, molt més jove que els dos. Aleshores, Daniel comença a fantasiejar amb tenir una aventura amb ella, cosa que la seva dona, Isabelle, sospita. L'actriu espanyola Adriana Ugarte debuta en el cinema francès i es converteix en la temptació de Daniel en aquesta comèdia.