Gerard Sala exposa la seva última obra pictòrica i poètica a la Galeria Canals

La mostra s'inclou dins dels actes de Poesia a Sant Cugat

Cultura

Publicat el 3/nov/04 per Mar Castro

L'artista i poeta Gerard Sala presenta les seves darreres obres en una exposició a la Galeria Canals de Sant Cugat. A més, dins del marc de la IV edició de Poesia Sant Cugat, Gerard Sala llegirà alguns dels seus poemes el dia 13 d'aquest mateix mes.

El poeta, pintor i escultpor Gerard Sala exposa la seva última obra pictórica, fins a finals de mes a la Galeria Canals de Sant Cugat. Les obres de la present exposició estan fonamentades en la natura, des d'un concepte egoista, però amb una visió molt mediterrània.

D'aquesta manera, l'artista plasma subtilment la fauna alada, així com elements intangibles que pertanyen, segons l'artista, a una altra dimensió. Les obres parteixen d'elements de la natura però transformades i idealitzades. Escoltem Gerard Sala.

Gerard Sala

Parteix dels elements de la natura, però es transformen i s'idealitzen sense perdre el referent concret del que seria. Sempre utilitzen formes orgàniques, amb una importància del color.


L'exposició es complementarà amb una lectura de poemes, el próxim dia 13 d'aquest mes, del propi Gerard Sala, coincidint amb els actes de Poesia a Sant Cugat 2004. Segons l'artista i poeta, els poemes que recitarà fan referència a la pintura. D'aquesta manera, Gerard Sala vol apropar la seva obra pictòrica a un altre tipus de públic.