Jarabe de Palo, Ramon Mirabet i El Petit de Cal Eril, avui al Petits Camaleons

Jarabe de Palo torna a Sant Cugat / Foto: Localpres

Cultura

Publicat el 6/oct/18 per Sergio Morales

El 7è festival de música per a infants Petits Camaleons arrenca aquest dissabte amb la música de Ramon Mirabet, El Petit de Cal Eril i Jarabe de Palo com a grans reclams. Hi haurà dues actuacions de cadascun dels intèrprets, cadascuna d'elles de mitja hora i una sonometria adaptada per als menuts. Les activitats, totes al Teatre-Auditori i al seu entorn, arrenquen a dos quarts de dotze del migdia i acabaran a dos de set de la tarda, amb un descans al migdia.

El festival està pensat per als menuts, però això no vol dir que els acompanyants adults no s'ho puguin passar d'allò més bé. El director del Petits Camaleons, Albert Puig, explicava al 'Molta Comèdia' de Cugat.cat que per a l'organització és 'una obsessió' oferir una proposta equilibrada per a tots els públics.

Els horaris depenen del tipus d'entrada. Aquells que disposin de l'abonament groc el poden consultar aquí; els que tinguin el blau, han de mirar aquest altre. Per als que tenen l'abonament senzill, el taronja, aquests són els concerts disponibles.

Durant la jornada es podran veure els concerts d'El Pot Petit, Nil Moliner, Ebri Knight i Natxo Tarrés & The Wireless, entre d'altres. Els més menuts també podran gaudir de la música en directe amb el concert per a nadons.


DECLARACIONS

Albert Puig

No volíem que els pares s'ho passessin bé i els nens no, ni viceversa. Això era una obsessió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio