Una ciutadana de Mèxic guanya el concurs del 7è aniversari de la plana web d'Adolf

394 persones han participat en aquesta edició del concurs

Cultura

Publicat el 10/nov/04 per Miquel Herrada

Prop de 400 persones han participat al sorteig del setè aniversari de la plana web de l'artista valldoreixenc Adolf. La guanyadora ha estat Lilia Sapién, de Mèxic, que rebrà com a premi un gravat de l'artista que mostra una vista de la Torre Negra.

El polifacètic artista Adolf ha organitzat per setè any un concurs per promocionar la seva plana web, que es pot visitar a l'adreça www.adolf-art.com. Enguany hi han participat 394 persones, que pel simple fet d'enviar un correu electrònic han optat a guanyar una de les tres obres de l'artista que es proposaven.

L'artista Adolf ha explicat que el premi d'enguany, que ha anat a mans d'una ciutadana mexicana, demostra l'abast global de la plana web.

Adolf

Durant tots aquests anys, el premi ha anat a Barcelona, Nova York, Castelló... i ara a Mèxic.


La setena edició del concurs ha estat una de les més participatives de totes les anteriors. Malgrat això, l'artista Adolf considera que el sorteig encara pot créixer en nombre de participants perquè, de moment, molta gent no creu que pel simple fet d'enviar un correu electrònic es pugui guanyar una obra original.

Adolf

Hi ha hagut 394 participants, més que l'any passat. Però anirà creixent, perquè ara encara hi ha gent que no es creu del tot que es pugui guanyar només enviant un correu.


Adolf prepara ara un nou projecte per a la seva web, que serà visible a partir del gener, i que estarà relacionat amb l'Any del Llibre i la Lectura.