El Teatre-Auditori enceta temporada amb les invitacions de 'Deixe-me' exhaurides

La programació gener-maig compta amb més de quaranta propostes

El cos, protagonista de 'Deixe-me' / Foto: Subliminati Corporation - Sébastien Armengol

Cultura

Publicat el 22/gen/19 per Eva Garrido

Exhaurides les invitacions per a 'Deixe-me', l'espectacle gratuït amb què el Teatre-Auditori dóna el tret de sortida aquest dimarts a la temporada gener-maig. El muntatge de la companyia francesa Subliminati Corporation combina les arts del circ com els malabars, les acrobàcies els equilibris i la dansa per explicar una història fragmentada divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides. L'obra, recomanada a infants a partir dels 10 anys, serà a dos quarts de vuit de la tarda i dura una hora.

L'equipament municipal inicia la temporada gener-maig amb més d'una quarantena d'espectacles amb l'objectiu que tots els santcugatencs trobin propostes al seu gust. Per l'escenari del Teatre-Auditori passaran muntatges que han tingut una gran acollida entre el públic com 'Maremar' de Dagoll Dagom, La importància de ser Frank' de David Selvas i 'Escape Room' de Joel Joan i Hèctor Claramunt. L'Auditori torna a comptar amb noms com Víctor Ullate Ballet Comunidad de Madrid, Els Brodas Bros i el Mag Lari i hi afegeix artistes internacionals Diana Krall i Wim Mertens.

Espectacles amb entrades ja exhaurides
Les entrades per a Niña Pastori, Rozalén i els dos concerts d'Antonio Orozco han penjat el cartell 'd'aforament complet' des de fa setmanes. Pastori visita el Teatre-Auditori en el marc de la gira 'Bajo tus alas' mentre que la canaria Rozalén ho farà per presentar 'Cuando el río suena'. El cantautor català tornarà amb 'Único'.

Dobles sessions
És el cas de 'La Dansa de la venjança' (1 i 2 de febrer), 'Maremar' (23 de març a les sis i a les nou de la tarda) 'Les Luthiers' (14 i 15 de març), 'Electra' del Ballet Nacional de España (29 i 30 de març) 'Black Music per als més menuts' (25 i 26 de maig) i '25 il·lusions' (9 i 10 de febrer).