Així sona la programació de febrer de Joventuts Musicals de Sant Cugat

Arantxa Pérez és l'alumna convidada al concert del 3 de febrer / Foto: Joventuts Musicals

Cultura

Publicat el 26/gen/19 per Eva Garrido

Música clàssica, jazz, tango, flamenc són alguns dels gèneres que sonaran a la programació de concerts de Joventuts Musicals Sant Cugat de febrer. El cicle comença amb 'Quatre mans i un sol esperit' amb la formació Nexus Piano Duo el primer diumenge de mes, a les set de la tarda, i acabarà el 27 amb la soprano Paula Sánchez-Valverde. El preu de les entrades és de 8 euros, de 3 i 2 euros pels socis de l'Ateneu i de Joventuts Musicals, respectivament, i de 3 euros pels infants.

La mescla d'estils és l'aposta del nou cicle de concerts de Joventuts Musicals. Tots els concerts seràn a les set de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música, excepte el concert del 9 de febrer que se celebrarà a les onze de la nit al Cafè Auditori i l'entrada és lliure. Joventuts Musicals impulsa el projecte 'Pugem a l'escenari' on a cadascún dels concerts es convida un estudiant de les escoles de música de Sant Cugat.

3 de febrer
'Quatre mans i un sol esperit' amb Nexus Piano Duo i Arantxa Pérez al piano.

9 de febrer
Jordi Rabascall i Giles Estoppey: jazz, clàssica i improvisació.

10 de febrer
Duo Fraseggio, Francesco De Grazia, guitarra, Sergio Monsalve, contratenor i Lucía Landa, guitarra: repertori heterogeni que toca diferents períodes històrics.

17 de febrer
Rodrigo G. Pahlen, piano amb Quartet 114 cordes, arpes: clàssica, tango i jazz.

24 de febrer
Jaume Angelès, violí, Eugenia Guir, piano i Enric Moya, piano

27 de febrer
Paula Sánchez-Valverde, soprano i Viviana Salisi, piano: obres amb influència de la cultura flamenca i de la tradició espanyola. Peces catalanes, basques, francesces i andaluses.