Les companyies de teatre amateur s'uneixen amb 'Antaviana'

Celebren el seu dia mundial amb l'obra de Dagoll Dagom a partir de Pere Calders

La regidora Solanellas envoltada d'una representació del teatre local i Jener, el primer a la dreta / Foto: Cugat.cat

Cultura

Publicat el 30/mar/19 per Sílvia González

El teatre amateur reuneix aquest cap de setmana nou companyies de la Taula d'Arts Escèniques que representaran contes de Pere Calders d''Antaviana' a partir del muntatge de Dagoll Dagom. Amb el teló del Dia Mundial del Teatre, una trentena d'actors de diferents companyies exposaran la seva visió del clàssic català. Ho faran al Teatre de Mira-sol aquest dissabte (21.00) i diumenge (19.00) amb entrades a sis euros que pots comprar en aquest enllaç.

Amb coordinació de Llorenç Serrahima, la concepció del muntatge ve impregnada d''humor' i amb la vocació 'de no deixar indiferent', diu el membre de Fila Zero Ferran de Juan en roda de premsa. El vicepresident del Consell de Cultura, Eduard Jener, ha subratllat la importància d'unir els grups teatrals de la ciutat per reforçar el teixit associatiu. Una iniciativa, la d'unir les diferents veus del teatre local, que ha valorat la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas. S'ha mostrat encantada amb la proposta, a la qual dóna suport l'Ajuntament, i ha vaticinat un nou èxit. El precedent? L'any passat amb la representació de 'La vida en un tren', una demostració actoral del camp amateur de Sant Cugat que va pujar 100 actors a l'escenari del Teatre-Auditori.

La Taula d'Arts Escèniques la formen dXoc teatre, Fila Zero, Magma 2011- La Serreta, Mira-sol Teatre, Tallers de Teatre Sílvia Servan, Teatre Musical Aula de So, Teatre a l'Ombra, Aire Teatral i Les Xandrines


DECLARACIONS

Ferran de Juan

Poder repetir la idea del que es va fer l'any passat amb 'La vida en un tren' que era que participessin totes les companyies. Vam entendre que fer una cosa conjunta ens va donar bon resultat i una de les premises era trobar una obra que ens permeti participar a totes les companyies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio