El Teatre de Mira-sol acull aquest dissabte 'Píndoles', una proposta de microteatre

S'interpretaran tres obres en un circuit itinerant pel teatre mirasolenc

Un moment de l'obra 'Palomitas de maíz' que serà una de les tres píndoles que es veuran / Foto: Cedida per l'Ajuntament

Cultura

Publicat el 7/gen/20 per Mar Castro

El Teatre de Mira-sol acull aquest dissabte 'Píndoles', una proposta de microteatre en un circuit itinerant que aproparà tres obres breus en tres espais diferents i insòlits. L'actuació, que està dins el programa OFF Ciutat i de la programació cultural 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), començarà a les vuit del vespre, té una durada d'una hora i mitja i un preu de 10 euros.

Les tres obres que s'interpretaran

- 'A les fosques'. Thriller. Una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una masia solitària. Rep una trucada amenaçadora... Autor: Octavi Egea. Intèrprets: Àngel Amazares, Santi Monreal, Josep Antoni Lej i Ariadna Suñé. Direcció: Àngel Amazares.

- 'Happy birthday, Jamie Love'. Comèdia. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d'un centre d'atenció telefònica... Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman. Dramatúrgia: Jordi Diamant.

- 'Palomitas de maíz'. Drama. Elena, tot sovint, oblida el que és veritablement necessari i recorda el que no fa falta. Manuel, el seu home, només pot cuidar-la mentre viu aquest desgavell de la memòria de la seva dona com un esclat continu i inevitable, inesperat i amenaçant, de crispetes. Intèrprets: Rafaela Rivas i Antonio del Valle. Autoria i direcció: Miguel Ángel Flores.