El Gall de Carnaval retorna la vara de poder i posa fi a la disbauxa

Amb la processó d'enterrament, la ciutat posa fi a una setmana de gresca

Cultura

Publicat el 26/feb/20 per Pau Vázquez

El Gall de Carnaval ha posat fi a la disbauxa i a una setmana de gresca aquest dimecres amb la processó d'enterrament. El rei de la festa ha retornat la vara del poder a l'alcaldessa, Mireia Ingla, i, acompanyat d'una cinquantena de persones, ha iniciat el seu camí cap al cimbori del Monestir per descansar i vetllar la ciutat fins l'any que ve. Envoltat d'un silenci sepulcral només trencat pel ressonar d'un tambor, el gall ha avançat lentament pels carrers del centre de Sant Cugat fins arribar a la plaça d'Octavià. Les activitats de Carnaval a la ciutat han acabat amb el concert de Dimecres de Cendra amb les corals Setzània, Backline Choir i La Pinya.

Edgar Gavilán, membre de la comissió de Carnaval, ha fet un balanç positiu del funcionament de les activitats d'enguany i ha apuntat com aspecte a millorar la participació en les iniciatives més recents. Per la seva banda, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha posat en valor el treball fet de la mà de la comissió organitzadora per fer del Carnaval una festa amb contingut durant tots els dies.






DECLARACIONS

Esther Madrona

Crec que de la mà de la comissió de Carnaval s'està fent una molt bona feina perquè la festa no sigui només una sèrie d'actes un darrere l'altre sense missatge ni sentit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Edgar Gavilán

El balanç és positiu, però millorable. Hem de millorar participació en les noves activitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio