Obertes les inscripcions per al concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix

L'EMD vol 'avançar cap a la recuperació de la normalitat', malgrat 'la incertesa' de com la pandèmia afectarà a la festa grossa

El concurs de paelles de la festa grossa de Valldoreix de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 1/jun/20 per Sergio Morales

L'EMD de Valldoreix ha obert les inscripcions per al concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix d'enguany, malgrat la incertesa de com afectarà la crisi del coronavirus a la celebració de la gresca, prevista per al 16, 17, 18 i 19 de setembre. La intenció del govern descentralitzat és 'avançar cap a la recuperació de la normalitat, a l'espera de quina serà la situació després de l'estiu'. Tothom, grans i petits, pot participar de la iniciativa, les bases de les quals es poden consultar al web de l'EMD.

Arran de la situació excepcional que viu el món, el jurat valorarà especialment aquells treballs que facin referència d'alguna manera a la pandèmia, com el distanciament social o les mesures de protecció.

El concurs estarà dividit en tres categories: per a majors de 18 anys, per a joves de 13 a 17 anys i per a infants d'entre 6 i 12 anys. Les obres que s'enviïn no hauran d'anar signades i hauran de tenir una mida d'A2.

Els guanyadors de la categoria d'adults i de joves s'enduran un premi en metàl·lic de 300 euros cadascun, mentre que el vencedor de la infantil s'endurà material de belles arts per valor de 100 euros. A més, el cartell triat per anunciar la festa grossa, que també farà de portada per al programa de mà, s'endurà 200 euros més.