Èxit de participació a les activitats de Nadal al Museu de Sant Cugat

Les activitats en horari nocturn i el joc de pistes per la Casa Aymat han tingut una bona resposta per part dels santcugatencs

Cultura

Publicat el 10/gen/05 per Ester Castanyer

Un centenar de persones han participat a les activitats de Nadal que s'han fet al Museu de Sant Cugat. Des d'aquest equipament consideren que l'oferta d'activitats específiques per als períodes de vacances es va consolidant i remarquen la bona acollida que han tingut les novetats d'aquestes festes, com són un joc de pistes en horari nocturn i un joc de pistes per la Casa Aymat.

Una vegada més, el Museu de Sant Cugat ha aprofitat aquestes festes per ampliar el ventall de propostes lúdiques a l'entorn del Monestir i de la Casa Aymat. A banda de les ja habituals visites guiades, un centenar de persones han pogut gaudir aquests dies d'activitats com un Joc de Pistes a l'entorn del Monestir i un altra per la Casa Aymat.

El director del Museu, Lluís Campins, han fet una valoració positiva d'aquest nivell d'assistència i ha assegurat que, poc a poc, aquestes propostes específiques pels períodes de vacances, es van consolidant.

Lluís Campins

N'estem contents perquè s'està confirmant el que esperàvem, que és la consolidació de les programacions específiques per Nadal i a l'estiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a les novetats d'aquest Nadal, el joc de pistes pel Monestir en horari nocturn ha tingut molt èxit, igual que el joc de pistes organitzat la Casa Aymat. Segons Campins, aquestes dues ofertes s'inclouran de cara a futures programacions ja que han complert els seus objectius: aconseguir que la gent es diverteixi i també donar a conèixer la història i els detalls dels tapissos de la Casa Aymat.

Lluís Campins

El grau de satisfacció de la gent és elevat i s'han aocnseguit els dos objectius: la gent s'ho ha passat bé i han après moltes coses que abans no sabien.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara, i un cop passades les festes, el Museu continuarà amb la seva programació habitual de visites guiades i teatralitzades els caps de setmana, i s'anirà preparant també la nova oferta específica per als mesos d'estiu.