La UIP estrena una pàgina web que permetrà trobar tota la informació sobre el grup de lectura

El llibre 'Ni putas ni sumisas' de Fadela Amara obrirà el trimestre

Cultura

Publicat el 25/gen/05 per Anna Gonzalez

El llibre 'Ni putas ni sumisas', de la sociòloga francesa Fadela Amara, inicia l'11 de febrer el grup de lectura de la Universitat Internacional de la Pau. En aquesta nova sessió es planteja la situació de minories socials i les possibles solucions de conflictes mitjançant l'acord. La UIP estrena, a més, una nova web amb tota la informació relacionada amb els llibres que es debatin.

La Universitat Internacional de la Pau enceta l'11 de febrer el grup de lectura amb el llibre 'Ni putas ni sumisas' que també dóna nom a aquest moviment femení francès de reivindicació. Amb aquest llibre, de la sociòloga francesa Fadela Amara, el grup de lectura tractarà la situació de les dones de barris marginals francesos. Ho explica el responsable de la iniciativa, José Maria Perceval.

José Maria Perceval

En aquest cas es tractaran temes com la prohibició del vel islàmic a França o la llibertat dels costums de les minories.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, el grup de lectura estrena en aquest nou trimestre una pàgina web en el que els participants i les persones interessades podran trobar la informació dels llibres i altres temes que hi estiguin relacionats. Perceval destaca aquesta novetat en el grup de lectura com una forma d'ampliar els temes que es tractin durant el cicle.

José Maria Perceval

A la web hi ha una sèrie de links relacionats amb els llibres, que serveixen per ampliar els temes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La lectura del llibre 'Ni putas ni sumisas' anirà a càrrec de la diputada socialista i membre de la Internacional de dones socialistes, Dolors Renau. El cicle de lectura continuarà el proper 11 de març amb la lectura del llibre 'Ciudadanos del imperio' de Robert Jensen.