Sant Cugat se suma a la celebració de la Setmana de l'Art

Galeries i espais d'art de la ciutat es conjuren per fer arribar l'art a tothom

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Cultura

Publicat el 18/nov/21 per Miquel De Antonio

La Setmana de l'Art arriba a Sant Cugat del 25 de novembre al 3 de desembre. La Canals Galeria d'Art, la Sala Rusiñol i La Galeria se sumen a la iniciativa que impulsa l'associació Galeries d'Art de Catalunya (GAC), amb rutes, conferències i visites guiades amb la intenció de promoure l'art. Amb motiu de les jornades, els articles que tenen a la venda les galeries tindran un 20% de descompte.

El una trobada amb els mitjans locals, el galerista Josep Canals ha explicat que un dels objectius de l'esdeveniment és implicar els joves en el món de l'art i que se sentin més identificats.

També s'han sumat a la iniciativa espais municipals com el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil i el Centre d'Art Maristany.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS


DECLARACIONS

Josep Canals

Si no ajudeu al fet que no hi hagi clients, a què la gent entri a veure l'espai, no volem la mateixa gent que ja tenim. Amb aquesta setmana intentem que hi hagi un públic nou, gent jove, que s'impliqui. Penseu que a partir de 200 euros teniu una obra d'art. Com que compres un llibre, una entrada de teatre o cinema, també pots comprar una obra d'art.

Your browser doesn’t support HTML5 audio