Mira-sol Teatre fa mans i mànigues per representar 'Els Pastorets'

L'obra s'ha representat aquest diumenge a Mira-sol, tot i els entrebancs ocasionats per la pandèmia

Cultura

Publicat el 20/des/21 per Joan Garcia

'Els Pastorets' s'han representat aquest diumenge al Casal de Mira-sol sota la direcció de Mira-sol Teatre. La substitució d'alguns nens i nenes dels seus papers a l'obra d'última hora a causa del coronavirus i l'ús de mascareta no han evitat que el públic familiar omplís l'espai teatral. La representació ha tornat després de dos anys d'absència per la pandèmia i ja en fa més d'una trentena que l'obra es representa abans de Nadal.

Com cada any els nens i nenes que integren el grup dels Pastorets han exhibit la seva feina a l'escenari. Des de l'octubre es fan diferents assajos i molta feina prèvia d'interpretació perquè tot surti a la perfecció.

La mascareta ha estat un dels obstacles amb el que han hagut de conviure els petits actors i actrius. Tot i aquest fet, la representació teatral típica de les festes de Nadal ha tornat a demostrar el talent d'aquests infants.

L'argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita del be i del mal entre àngels i dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal.

La directora dels Pastorets, Montserrat Delgado, ha explicat que l'obra ha patit molts entrebancs a causa de la covid fins a la mateixa tarda de l'actuació. "Tot i els problemes d'última hora, estem satisfets de tornar a actuar després de dos anys d'absència ha explicat Delgado.


DECLARACIONS

Montserrat Delgado

Molt contents de tornar a actuar després de dos anys sense representar aquesta obra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio