Torna la Biennal d'escultura Valldoreix dels Somnis

Enguany serà la seva 3a edició després de veure's aturada l'any 2020 a causa de la pandèmia

Imatge de l'obra guanyadora del premi a la singularitat (Estanislau Roca) de la 2a edició / Foto: Valldoreix dels Somnis

Cultura

Publicat el 19/gen/22 per Víctor Palacios

Ja està oberta la convocatòria per a artistes de la 3a edició de la Biennal d'escultura Valldoreix dels Somnis. El període d'inscripció i de presentació de propostes estarà obert fins al 30 de març, data límit que ha fixat l'associació organitzadora, Amicart Valldoreix. El projecte, iniciat l'any 2016, hauria d'haver comptat amb quatre edicions, però l'any 2020 es va haver de cancel·lar a causa de la pandèmia.

Enguany, es mantenen els guardons de la darrera edició: el premi a la singularitat dotat amb 5.000 euros, el premi al missatge (ecologia i noves tecnologies) dotat també amb 5.000 euros i finalment, el premi a l'artista emergent, amb una dotació de 3.000 euros.

La presidenta d'Amicart, Marcenia Baqués, en declaracions a Cugat Mèdia, ha explicat el significat que té recuperar la Biennal, valorant el patrimoni d'escultura pública que té Valldoreix.

Les obres es podran contemplar durant els mesos d'octubre fins al desembre, al mateix espai de la darrera edició, al parc de Sant Cebrià.


DECLARACIONS

Marcenia Baques

Significa que Valldoreix disposa d'un patrimoni, cada vegada, més gran, d'escultura pública i és donar-li a Valldoreix un entorn més agradable, en l'àmbit social i cultural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio