Sant Cugat ho té tot amb Joan Dausà

El cantautor ha pujat a l’escenari del Teatre-Auditori per presentar el seu nou àlbum

Cultura

Publicat el 13/feb/22 per Maria Bragós

Joan Dausà torna a ser als escenaris presentant el seu nou disc 'Ho tenim tot', i aquest dissabte al vespre l'ha dut al Teatre-Auditori acompanyant-lo de cançons de discos anteriors. El tema que dona nom a l'àlbum l'ha deixat per mig concert, amb un títol amb què reivindica els avantatges del confinament que ens ha dut la pandèmia, com el fet d'haver tingut temps de reflexionar. Per ell, això l'ha fet adonar que a vegades perseguia coses que creia que el podien fer feliç, sense adonar-se que la clau era estar connectat amb ell mateix i 'que el que tenim al voltant només són complements'. 'La conclusió és que si estàs amb tu, és que ho tens tot. Per tant, busca-ho cap a dins i quan ho trobis la vida es relaxarà una miqueta', ha explicat.

El santfeliuenc ha tornat a Sant Cugat recordant amb afecte que aquí va tancar la darrera gira: "Amb l'Auditori tenim una història maca. Hi he actuat diverses vegades i també al final de la gira 'Ara som gegants'. Vam fer els tres concerts de comiat aquí i, per tant, va ser casa nostra al final de l'última gira. És un lloc on sempre estem molt a gust, sona molt bé, encara que hi hagi molta gent tothom se sent a prop... sempre que venim està molt bé!". De fet, pel concert d'aquest dissabte no només havia preparat cançons de l''Ho tenim tot', sinó que n'ha recuperat de més antigues com 'Diria que eres tu', 'Caure no feia mal' o el seu clàssic 'Jo mai mai'. "També cantem cançons velles mentre donem temps que la gent s'aprengui les noves", ha confessat. Tot plegat, amb un repertori que ha anat combinant amb bromes i explicacions del moment en què va escriure les cançons. Ho ha fet per exemple en el cas de 'Pina', recordant que la va fer veient com la seva filla corria feliç per casa durant el confinament.




DECLARACIONS

Joan Dausà

La conclusió és que si estàs amb tu és que ho tens tot. Per tant, busca-ho cap a dins i quan ho trobis la vida es relaxarà una miqueta, m'imagino.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Joan Dausà

Amb l'Auditori tenim una història maca. Hi he actuat diverses vegades i també al final de la gira 'Ara som gegants'. Vam fer els tres concerts de comiat aquí i, per tant, va ser casa nostra al final de l'última gira. És un lloc on sempre estem molt a gust, sona molt bé, encara que hi hagi molta gent tothom se sent a prop... sempre que venim està molt bé!

Your browser doesn’t support HTML5 audio