Llibres, roses i ràdio: Cugat Mèdia surt al carrer per Sant Jordi

El mitjà multimèdia ha emès un programa especial en directe a la plaça d'Octavià

Cultura

Publicat el 23/abr/22 per Beatriz Carmona

Cugat Mèdia ha celebrat la Diada de Sant Jordi amb un programa especial de ràdio en directe des del bell mig de la plaça d'Octavià. L'espai, conduït per Alba Triadó, ha portat a una àmplia llista d'autors literaris com JR Armadàs, llibreters i floristes davant d'un micròfon per parlar de tradicions i cultura. L'alcaldessa, Mireia Ingla, també ha estat present a la taula i ha felicitat la ciutat per acollir amb normalitat la Diada després de les restriccions de la Covid-19.

Escolta-ho

El programa ha comptat amb connexions en directe amb Sara Bella, que ha recorregut la plaça en cerca de santcugatencs i històries d'amor. A més, 3 dels 8 guanyadors de la 15a edició del concurs de Microrelats de Cugat Mèdia s'han apropat per llegir els seus fragments. Tampoc no ha faltat música en viu gràcies a una actuació d'AprÒpera.

Tot i que la pluja ha estat present en gran part de la festivitat, l'emissora s'ha acomiadat de la plaça a l'hora prevista. Els oients han seguit la programació a l'emissora 91.5 FM, a través de la web i de dispositius amb Alexa.