La comissió de Festa Major està fent enquestes per conèixer les preferències dels ciutadans

L'objectiu és adequar la festa per oferir propostes per a totes les franges d'edat

Cultura

Publicat el 9/mar/05 per Adria Claramunt

Aquesta setmana finalitzaran les enquestes que la Comissió de la Festa Major està duent a terme per tal de copsar l'opinió dels santcugatencs sobre aquesta festa. D'aquesta manera, la comissió vol extreure idees i conèixer millor què és el que vol la gent, per després aplicar-les a la festa major fent una programació més adequada a les preferències dels ciutadans.

La comissió de festes de la Festa Major acabarà aquest proper divendres les enquestes que està realitzant a peu de carrer per intentar extreure les principals pistes per fer la programació de la propera festa major de Sant Cugat. A hores d'ara ja en porten més de 300 i segons la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, seran una eina bàsica per definir la programació i intentar satisfer les expectatives de la gent. L'escoltem.

Àngels Solé

Portem unes 350 i esperem arribar a les 600 enquestes. Són una eina d'avaluació molt interessant perquè ajuden a programar d'acord amb les expectatives de la gent

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Solé, a més, ha volgut deixar clar que aquestes enquestes serveixen no només que els ciutadans demanin el que desitgen per la Festa Major, sinó també per valorar totes les activitats que s'han anat fet en les anteriors edicions.

La tinent d'alcalde també ha fet especial atenció a dos col·lectius que sovint no troben el seu lloc en la festa major, com són una franja d'edat dels joves i també les persones grans.

Àngels Solé

Ens preocupen especialment aquells joves que no són prou grans per anar a barrques ni són nens petits perquè són una franja difícil i també ens precupa la gent gran.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així, l'enquesta ha d'ajudar a discernir que és el que vol el públic i a programar amb una mica més de concreció, ja que la comissió de festes és, diu Àngels Solé, molt lleial al que surt a l'enquesta.