La Simfònica reconeix la tasca de Cugat Mèdia durant els 30 anys de l'Orquestra

La directora, Mònica Lablanca, ha agraït el gest perquè, com a mitjà públic, "hem de fomentar el teixit cultural i associatiu de la ciutat"

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, entrega un reconeixement a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Mané Espinosa

Cultura

Publicat el 26/set/22 per Redacció

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha reconegut la tasca informativa de Cugat Mèdia aquest dissabte, durant la presentació de la temporada 22-23. En el marc de la celebració dels 30 anys de l'entitat santcugatenca -fa dos anys-, la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha entregat a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, un gravat que l’artista Adolf va realitzar amb motiu del 30è aniversari de l’OSSC. Lablanca ha destacat que aquest reconeixement 'ens omple de satisfacció i ens anima a seguir sent eix vertebrador i enllaç entre entitats i ciutadania', i que l'Orquestra és un exemple d'una entitat 'lluitadora i amb entusiasme'.

La directora de Cugat Mèdia també ha admès emocionada que "a vegades els gestos diuen molt més que les paraules, expressen la generositat, el reconeixement, els valors i l'estima cap a l'altre, i això és el que ha fet l'OSSC".

Foto de família de la presentació de la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Mané Espinosa

El 1990 va néixer l'Orquestra de Cambra Sant Cugat, que posteriorment es va passar a dir amb el seu nom actual, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Més de 700 concerts per tota Catalunya avalen la trajectòria de l'OSSC, que ha esdevingut "referent de força i il·lusió que li ha permès rebre el reconeixement de tot el sector musical a dins i fora de la ciutat i ser un gran referent en el seu àmbit", ha conclòs Lablanca.




DECLARACIONS

Monica Lablanca

Estem molt agraïts. Cugat Mèdia, com a mitjà de servei públic ha de treballar per fomentar el teixit cultural i associatiu de la ciutat. Aquest és el nostre valor que ens identifica i la nostra raó d’existir. Per tant, tenir el reconeixement d’entitats com L’Orquestra Simfònica Sant Cugat que ha fet tant per promoure la música clàssica a la nostra ciutat, ens omple de satisfacció i ens anima a seguir sent eix vertebrador i enllaç entre entitats i ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Monica Lablanca

L'OSSC és un exemple d'una entitat lluitadora i amb entusiasme: l'OSSC fa més de 30 anys que fa gaudir de la música clàssica i en viu a tots els santcugatencs i santcugatenques, fent una tasca incansable en favor de la música i de la ciutat. Un referent de força i il·lusió que li ha permès rebre el reconeixement de tot el sector musical a dins i fora de la ciutat i ser un gran referent en el seu àmbit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio