El Petits Camaleons arrenca traslladant la gresca als carrers de Sant Cugat

Una cercavila, Heavy per Xics i River Omelet als carrers i el concert per a mares i pares dels Stay Homas han donat el tret de sortida al festival

Un moment del concert de Heavy per Xics / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Cultura

Publicat el 30/set/22 per Sergio Morales

La música i la gresca s'han fet seus els carrers de Sant Cugat aquest divendres amb l'inici de l'11a edició del festival Petits Camaleons. Dues cercaviles, una d'Els Girafes i una altra dels Always Drinking Marching Band, han recorregut el centre de la ciutat repartint música i alegria. Dues rues que han confluït a la plaça d'Octavià, on la gresca s'ha desfermat amb els concert de Heavy per Xics i River Omelet. Ja a la nit, el Teatre-Auditori ha acollit el tradicional concert per a mares i pares, a càrrec dels Stay Homas.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Cugat Mèdia (@cugatmedia)



Tot plegat és només l'avantsala d'un festival que es desenvoluparà sobretot aquest dissabte i diumenge al Teatre-Auditori i a l'entorn d'aquest equipament. Enguany, al cartell hi apareixen noms com Stay Homas, Els Catarres, Buhos, Delafé, Roba Estesa i Ginestà. Pel que fa als artistes locals, hi participen Decibelles, Pere Martínez i Iker i Selma. En total, són 35 artistes que oferiran gairebé una vuitantena de concerts.

La proposta musical, organitzada per No Sonores i l'Ajuntament, compta amb diferents escenaris per aquesta edició: el Teatre-Auditori, la carpa de l'Arborètum, la carpa de Torreblanca, l'Aula Magna del Conservatori, l'Escenari La Pua, el Pati del Conservatori i la plaça d'Octavià. Les condicions dels concerts estan adaptades per als més petits, tant pel que fa a l'espai com al so.

Aquest any hi haurà un espai nou, que serà l'Espai Cugat Mèdia. Es tracta de la sala de premsa on els infants podran fer preguntes als artistes. Aquestes rodes de premsa les dinamitzaran els treballadors de Cugat Mèdia.

Les activitats al carrer d'aquest divendres estaven originalment programades per al cap de setmana passat, però la previsió meteorològica va obligar a ajornar-les fins ara.