Oberta la tercera convocatòria de residències artístiques a La Unió

L'equipament cultural seleccionarà sis projectes artístics

Cartell de la convocatòria / Imatge: La Unió

Cultura

Publicat el 7/des/22 per Sara Bella

La Unió Santcugatenca obre la tercera convocatòria de residències artístiques per a la temporada de gener a juny de 2023. La convocatòria, oberta fins al 30 de desembre, oferirà residència a sis projectes artístics, dels quals es valorarà que siguin propostes relacionades amb les arts en viu, la cultura popular d'arrel tradicional i caràcter innovador. També es tindrà en compte la inclusió de persones i col·lectius.

Els projectes seleccionats disposaran de recursos d'espai, com les aules i la sala d'exhibició, així com de l'espai de bar i pati a l'aire lliure. També gaudiran d'un servei d'acompanyament a la creació i confecció de projectes artístics, suport a la producció i finançament de les propostes. Finalment, els tres projectes més ben valorats pel jurat disposarà d'una dotació econòmica de fins a 500 euros per a despeses.

La resolució es donarà a conèixer el dilluns 9 de gener.

El programa de residències artístiques de La Unió compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, la Generalitat de Catalunya i XarxaProd, i s'emmarca dins del viver de suport a la creació cultural. Es tracta d'un àmbit iniciat el 2022 per donar resposta a les necessitats de creadors i creadores, mitjançant la cessió d'espais i de recursos.

POTS CONSULTAR LES BASES AQUÍ