Sergio Dalma porta l''Alegria' al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El sabadellenc ha posat el punt final a la gira del seu últim disc, 'Alegria', aquest dijous a Sant Cugat

Cultura

Publicat el 30/des/22 per Sara Bella

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha vibrat amb Segio Dalma, aquest dijous, al concert de tancament de la gira 'Alegria'. Un públic madur, format majoritàriament per parelles i grups d'amigues, ha acompanyat el sabadellenc durant tot el repertori. Un repertori que ha combinat els èxits més actuals amb els clàssics de tota la vida, entre els quals no podien faltar 'Galilea', 'Bailar pegados' o la versió de Dalma del 'Jardín prohibido' de Sandro Giacobbe, només a veu i piano.

Així, l'energia positiva i les bones vibracions de l'últim disc del sabadellenc s'han fet notar en el directe, que ha entusiasmat els assistents, la majoria, seguidors des dels inicis de l'artista i, molts d'ells, assidus als seus concerts.

Entre el públic, n'hi havia molts, com l'Òscar Aribau, que prefereixen els clàssics, "tot i que les noves també m'agraden molt". A qui segur que li agraden les noves és a un altre dels assistents, l'Oriol Inglada, ja que, segons ha explicat a Cugat Mèdia, "és el cinquè concert de la gira al que vaig". Per la seva banda, l'Asun Agulló i l'Ana Terrones, feia anys que no veien el sabadellenc en directe i és per això que quan van sortir les entrades no s'ho van pensar dues vegades. El punt romàntic l'ha posat el Carles Bosom, que ha confessat que 'Bailar pegados' va obrir el seu ball nupcial.

En aquest concert, Sergio Dalma ha comptat, damunt de l'escenari, amb Miguel Ángel Collado al piano, teclats i direcció musical; Jorge D'Amico a les guitarres i veus; Javi Arpa a les guitarres; Arturo Ruiz al baix i contrabaix; Cristian Costantini a la bateria i Alicia Araque a la percussió i veus.


DECLARACIONS

Òscar Aribau

A mi m'agraden més els clàssics. Les noves també estan molt bé, però sempre esperes al final, quan ja ha tocat les noves, sempre fa el seu repertori tradicional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio