Cugat Mèdia emetrà aquest dissabte les semifinals del càsting d''Objectiu Paki' amb el santcugatenc Marc Segura

Si supera aquesta penúltima fase prèvia, el dissabte 21 de gener estarà al càsting final per escollir els deu participants del programa de TV Cardedeu

Imatge d'arxiu d'en Marc Segura / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 12/gen/23 per Arnau Martínez

Marc Segura, el representant de Cugat Mèdia a 'Objectiu Paki', disputarà aquest dissabte (22 h) les semifinals del càsting previ a les gales del talent show de La Xarxa, que tindran lloc a la seu de TV Cardedeu i s'emetran en directe a www.cugat.cat. En aquesta ronda hi ha 24 participants i, després de les interpretacions i la valoració del jurat, només quedaran 18. En cas de classificar-se, el santcugatenc disputarà la final la setmana vinent, el dissabte 21, d'on sortiran els 10 concursants que actuaran a les gales del programa.

El jurat estarà format per la santcugatenca Martina Burón, la guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki'; Non Jambi, que representa al professorat i les seves puntuacions seran conjuntes amb la resta de professors; Maria López, com a representant de la direcció del programa; i Crea Music, representant de la discogràfica que farà els singles al guanyador.

View this post on Instagram

A post shared by Cugat Mèdia (@cugatmedia)