Júlia de Paz i Sant Cugat, presents en la quinzena edició dels Premis Gaudí

La directora santcugatenca ha estat nominada pel curt 'Harta' i la ciutat ha tornat a ser l'escenari de l'espot dels guardons cinematogràfics

Júlia de Paz durant el rodatge d''Harta' / Foto: Melisa Margarita Ramírez Estremadoyro

Cultura

Publicat el 20/gen/23 per Arnau Martínez

Sant Cugat tornarà a tenir protagonisme de la quinzena edició dels Premis Gaudí, que tindrà lloc aquest diumenge (22 h) al Museu Nacional d'Art de Catalunya. La directora de cinema santcugatenca Júlia de Paz està nominada al millor curtmetratge per 'Harta', escrita per ella mateixa i Núria Dunjó, i produïda per Sergio Grobas. El vídeo promocional dels guardons cinematogràfics catalans s'ha tornat a gravar a Sant Cugat, concretament a la finca de Can Bell i a l'entorn del Pi d'en Xandri, a l'àmbit de Torre Negra.




'Harta' està nominada al millor curt al costat de 'Demà ho deixem', de David Moragas; 'El día que volaron la montaña', d'Alba Bresolí; i 'Solo', d'Alberto Gross. "Tots els curtmetratges que estan nominats es mereixen guanyar, són boníssims", ha confessat la directora Júlia de Paz a Cugat Mèdia.

La santcugatenca ha destacat que estar nominada "és un reconeixement" i una oportunitat per poder "visibilitzar" la seva feina.

Pel que fa a la resta de nominats, la llista completa la podeu consultar aquí, però la majoria de nominacions les concentren 'Alcarràs', de Carla Simón; 'Suro', de Mikel Gurrea; i 'Pacifiction', d'Albert Serra.




DECLARACIONS

Júlia de Paz

En estar nominada, d'alguna manera és un reconeixement, no només a la meva feina, sinó a tot l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio