La música torna a casa amb el concert d'antics alumnes de Fusió

Diversos exestudiants han tocat en un recital que també ha servit per a celebrar el 50è aniversari de l'escola

Cultura

Publicat el 25/feb/23 per Maria Bragós

Flautes, violins i violoncels que feia temps que no es veien han tornat a tocar plegats aquest dissabte a la tarda gràcies al concert d'antics alumnes de l'escola de música i dansa Fusió. El recital ha omplert l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, amb un repertori que han construït entre una quarantena d'antics estudiants que no s'han volgut perdre aquesta audició que celebrava el 50è aniversari de l'escola.

La directora de Fusió, Gemma Navarra, ha descrit el dia d'avui com a "molt entranyable", ja que fins a sis generacions de famílies i alumnes s'han retrobat: "Hi ha gent que recorda l'escola de quan era petitet, perquè aleshores per a ell era un castell i ara veu que la persona s'ha fet gran i que veu la casa més petita". "Però que continua tenint l'essència i la sensibilitat de formar", ha detallat Navarra.

La directora també ha explicat que el pròxim acte que servirà per a commemorar els 50 anys de l'escola serà el 25 de març a les 12 h a la plaça d'Octavià, amb una flashmob de música clàssica i moderna.




DECLARACIONS

Gemma Navarra

És molt entranyable perquè avui ens hem trobat quatre, cinc i sis generacions diferents de famílies i alumnes. Hi ha gent que recorda l'escola de quan era petitet, perquè aleshores per a ell era un castell i ara veu que la persona s'ha fet gran i que veu la casa més petita. Però que continua tenint l'essència i la sensibilitat de formar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio