'Búfalo': el repte i l'aposta atrevida d'un grup d'estudiants de l'ESCAC

La santcugatenca Lucía Garrido i el santquirzenc Cristian Fidel desgranen al 'Connectats' el projecte que volen convertir en una sèrie

Lucía Garrido i Cristian Fidel, ajudant de direcció i director de la sèrie 'Búfalo' / Foto: Cedida

Cultura

Publicat el 1/mar/23 per Carme Reverte

Un grup d'estudiants de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) es proposa el repte de fer l'episodi pilot de la sèrie 'Búfalo'. El projecte compta amb la participació de Claudia Trujillo en el paper de protagonista, coneguda per interpretacions a 'Terminator: Destí fosc' o la sèrie de Netflix 'Benvinguts a l'Edèn'. El creador i director de 'Búfalo', Cristian Fidel, i l'ajudant de direcció, la santcugatenca Lucía Garrido han explicat al 'Connectats' que assumeixen el repte i esperen que 'alguna plataforma s'interessi i aposti per la sèrie'. Aquesta setmana s'ha obert un crowdfunding per ajudar a finançar una part d'aquest projecte que esperen tenir enllestit abans de l'estiu.

Escolta-ho

El que va néixer com una pràctica de la carrera i més tard es va convertir en el Treball de Final de Grau (TFG), s'acabarà convertint en un pilot que es començarà a gravar a finals d'abril. Es tracta d'un projecte que s'ha fet gran i s'ha convertit en un repte, com reconeixen el director i l'ajudant de direcció. Un projecte que compta amb el suport de la productora ESCAC Films i altres inversors privats.

'Búfalo', que aglutina acció, drama i suspens, explica la història de dues famílies enfrontades dels suburbis d'una ciutat. La protagonista busca venjar la mort del seu germà, però matar el fill del clan enemic posarà el seu món de cap per avall.

L'avançament del pilot, que es localitza al barri de Sant Roc de Badalona, compta amb una altra col·laboració local, la de Yura, un raper santcugatenc que ha fet la cançó per aquesta ocasió. Fidel i Garrido han avançat que busquen localitzacions per als pròxims rodatges a més dels que faran a Barcelona ciutat.


DECLARACIONS

Lucia Garrido i Cristian Fidel

Ens agradaria presentar el pilot a diferents plataformes, i si al final algú s'interessa que sigui una sèrie. / La meva idea és una sèrie de sis capítols d'uns 35 minuts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio