Torna la música en directe a la masia de Can Monmany

La 9a edició del Cicle de Concerts a l'Aire Lliure de Valldoreix compta amb Big Mama Montse, Mónica Green i Patricia de No & Trio Claret

La masia de Can Monmany és l'escenari del cicle musical / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 12/mai/23 per Sara Bella

Torna el Cicle de Concerts a l'Aire Lliure de Valldoreix amb la masia de Can Monmany com a escenari i un cartell de luxe per celebrar la 9a edició del certamen. Big Mama Montse, Mónica Green i Patricia de No & Trio Claret protagonitzaran els tres concerts programats per als tres primers dissabtes de juny. Cada concert té un preu de 10 euros per persona.

El dissabte 3 de juny, a les 21.45 h, els jardins de Can Monmany acolliran la música de Big Mama Montse, que celebra 35 anys damunt dels escenaris amb un repertori basat en composicions pròpies. En aquesta ocasió, comptarà amb l'acompanyament de la Captain's Brotherhood, amb Hernán Fridman al baix i Lorenzo Spinozzi a la guitarra.

El dissabte 10 de juny, a les 21.45 h, serà el torn de Mónica Green, que també celebra un aniversari especial en el món de la música, en aquest cas, el trentè aniversari. L'artista oferirà un recital de jazz, blues i R&B, així com un recopilatori dels principals èxits de la música negra dels anys 60, 70 i 80.

Finalment, la cloenda tindrà lloc el dissabte 17 de juny, també a les 21.45 h, de la mà de Patricia de No & Trio Claret. Amb aquest concert, els músics posaran de manifest les sinergies adquirides amb els anys i en els diversos concerts que els han reunit damunt de l'escenari. En aquest cas, la proposta que oferiran navegarà per Mozart, Mendelssohn, Mascagni i les danses més populars del 'Trencanous' de Txaikovski.