La galeria Canals participa a la primera Fira Internacional d'Art de Catalunya, a Girona

Dilluns, es presentaran les bases de l'edició 2006 de la Biennal d'Art Contemporani Català

Cultura

Publicat el 3/jun/05 per Mar Castro

Grau Garriga, Josep Maria Jubells, Josep Massana, Jaume Muxart, Neus Colet, Amèlia Riera i Joan Pere Viladecans són els artistes que la Canals-Galeria d'Art de Sant Cugat presentarà a la primera edició de la Fira Internacional d'Art de Catalunya que se celebrarà a Girona des d'avui i fins dilluns. La presència santcugatenca però, no acabarà aquí. I és que coincidint amb aquesta primera fira de Girona, també es presentarà la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català, que organitzen la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament.

La galeria d'art Canals participa a la primera Fira Internacional d'Art de Catalunya que se celebra a Girona avui i durant tot el cap de setmana, amb l'objectiu d'estimular l'art a les comarques. La galeria Canals presentarà obres d'artistes com Grau Garriga, Josep Maria Jubell, Josep Massana i Jaume Muxart, i Neus Colet, Amèlia Riera i Joan Pere Viladecans. El director de la Galeria, Josep Canals, ha explicat que aquesta fira internacional és molt important perquè servirà per mostrar la millor imatge de la ciutat i del país.

Josep Canals

Van especialites d'art de tot el món, d'aquí i de fora. És important donar una bona imatge amb els millors artistes i peces espectaculars.


A més, durant la fira, es presentarà davant els mitjans de comunicació de tot el país la Biennal d'Art Contemporani Català del 2006. La biennal, organitzada per la galeria Canals i l'Ajuntament de la nostra ciutat, disposarà d'un estand promocional en què s'exposaran les bases per la convocatòria del 2006.

Pel galerista, Josep Canals, la fira que se celebrarà a Girona és una oportunitat per la societat catalana per recuperar l'impuls artístic i consolidar una gran mostra de caràcter internacional dins del territori català.

Josep Canals

La societat civil ha de ser conscient que cal impulsar el poder de convocatòria que tenim a nivell d'art. La fira de Girona es farà en una bona època, a principis d'estiu, i pot ser un referent del sud d'Europa.


La primera fira d'Art Internacional de Catalunya, que tindrà lloc al Palau de Fires de la ciutat de Girona des d'avui divendres i fins el dilluns 6 de juny, ha tingut una excel·lent acollida entre els mitjans artístics catalans, tant artistes com galeristes, i disposarà d'espais per a invidents i per a la mainada.