Vols cantar o tocar a la Festa Major de Sant Cugat 2024?

Obertes les inscripcions al 'Karaoke amb Banda' i al 'Trona', organitzats per Dissidència Sònica


  • Comparteix:

Imatge dels concerts del Trona / Foto: Dissidència Sònica

Imatge dels concerts del Trona / Foto: Dissidència Sònica

Dissidència Sònica ha obert les inscripcions per participar al 'Cúpula del Tro', que se celebrarà divendres i dissabte de Festa Major a la zona de Josefina Mascareñas. Aquest format cultural engloba els dos actes organitzats pel sindicat musical: el 'Karaoke amb Banda' (divendres 28 de juny) i el 'Trona' (dissabte 29). Al 'Karaoke amb Banda' pot participar qualsevol persona inscrita que vulgui cantar una peça acompanyada d'una banda. El 'Trona' és l'espai per a concerts de grups musicals o espectacles d'altres arts escèniques amateurs o semiprofessionals.

Per poder participar en algun dels dos actes, cal inscriure's abans del 19 de maig. Es pot fer a través del formulari a les xarxes socials de Dissidència per al 'Karaoke amb Banda', i al correu dissidenciasonica@gmail.com per al 'Trona'.

El membre de l'entitat Pol Barbé ha explicat que a la convocatòria per tocar al 'Trona' es tindran en compte aspectes com ser de Sant Cugat, tenir cançons pròpies o comptar amb presència femenina als grups.


Pol Barbé, Dissidència Sònica

Aquests barems serien, per exemple, si el grup és local dóna punts, si hi ha presència femenina dóna punts, si són temes pròpis també. Tot aquests barems van sumant. Normalment vuit o nou (grups) es presenten. Però depèn de l'edició, cada 'Trona' és un món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.