El Teatre Auditori ha acollit el concert de final de curs de l'Escola Coral de Sant Cugat

Cultura

Publicat el 4/jun/05 per Elena Cortes

L'Escola Coral de Sant Cugat ha presentat aquest dissabte al Teatre Auditori un concert per celebrar el final de curs on han participat tots els grups corals de l'escola acompanyats pels músics de l'Aula Moderna. A l'acte també ha participat el Cor Infantil de Sant Cugat, que ha ofert una mostra del seu repertori més actual, agrupat sota el nom de 'Perfect Songs'.

El concert, que ha comptat amb la participació de molts dels familiars i professors de les corals participants, s'ha dividit en dues parts. La primera d'elles ha estat la presentació de les peces treballades pels nens de l'escola coral dels Salesians de Sabadell, la coral del Santa Isabel de Sant Cugat i l'Aula de So, sota la direcció d'Elisenda Carrasco. La segona part ha consistit en la presentació del nou treball musical del Cor Infantil de Sant Cugat, on els nens santcugatencs han interpretat cançons tan conegudes com 'Boig per tu' o 'What a wonderful world'.

Al concert ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder, que ha mostrat la seva satisfacció pel gran nivell de qualitat del Cor de Sant Cugat.

Lluís Recoder

El Cor infantil i juvenil de Sant Cugat té un bon nivell i estic molt content d'haver vingut perquè actes com aquest m'agraden molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte ha començat amb una petita presentació del concert per part del director de l'Escola Coral de Sant Cugat, el qual ha agraït la participació de l'alcalde a l'acte i a tots aquells que han fet possible que aquest any l'Escola celebri els seus 15 anys.

A més, l'alcalde ha destacat la tasca tant important que juguen les escoles musicals de Sant Cugat per tal de facilitar i potenciar la cultura musical de la ciutat.

Lluís Recoder

Fan una tasca magnífica, tenim moltes escoles de música a Sant Cugat que contribueixen a cridar un ambient musical a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La participació ha estat molt significativa, ja que gairebé s'ha omplert tot l'aforament del Tetare Auditori. A la sortida del concert, el Cor infantil de Sant Cugat ha col·locat una petita paradeta a l'entrada per vendre el disc recopilatori de les seves cançons, titulat 'Perfect Songs'.