Joan Tortosa, escriptor del mes de setembre

Cultura

Publicat el 30/ago/05 per Josep Gimeno

Joan Tortosa és l'escriptor santcugatenc del mes de setembre. Autor de llibres com 'El claustre de Sant Cugat del Vallès' i 'S’aixeca el teló', Tortosa ha combinat la literatura amb la pintura. La iniciativa de l'escriptor santcugatenc del mes s'emmarca dins dels actes de l'Any del llibre i la lectura.

Joan Tortosa ha publicat diverses obres amb Sant Cugat com a eix temàtic. Entre els llibres publicats, destaquen 'Cròniques de Sant Cugat del Vallès', 'Masies i ermites de Sant Cugat', 'Festa de Tardor', entre d'altres.

En una presentació a la llibreria el Celler dels Llibres, Tortosa s'ha mostrat molt satisfet per haver estat elegit escriptor del mes de setembre.

Joan Tortosa

Estic molt content d'haver estat escollit escriptor del mes i de trobar-me en aquesta llibreria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Joan Tortosa també ha publicat nombrosos articles i cròniques i ha escrit diverses obres teatrals. L'escriptor del mes de setembre també ha estat col·laborador de les publicacions El Correo Catalán, Tele/eXpres, Avui, Tele/estel i Oriflama.

El galerista i promotor de la iniciativa, Josep Canals, ha destacat la feina d'investigació sobre la història de Sant Cugat que ha fet Joan Tortosa.

Josep Canals

Cal destacar la feina d'investigació sobre Sant Cugat que ha fet Joan Tortosa

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El 13 de setembre, la llibreria Celle del llibre acollirà una tertúlia, en que participarà Joan Tortosa. L'escriptor santcugatenc del mes d'octubre serà l'historiador i professor universitari, Josep Maria Figueres.