'Derzu Usala', de Kurosawa, inaugura avui el cicle de cinema d'entitats de Valldoreix

La Nau de Cultura acull el passi, a partir de dos quarts de 10 de la nit

Cultura

Publicat el 21/oct/05 per Miquel Herrada

La pel·lícula 'Derzu Usala', del director japonès Akira Kurosawa, dóna avui el tret de sortida al cicle de Cinema d'Entitats de Valldoreix. La Nau de Cultura acollirà, a partir de dos quarts de 10 de la nit, la primera projecció del cicle, que inclourà també films de producció catalana com 'Faust 5.0' i 'Darkness'.

La programació del cicle de cinema de Valldoreix combina pel·lícules proposades per un consell d'entitats i per una comissió d'experts. El film que es projectarà aquesta nit, i que enceta el cicle, ha estat triat per l'associació Marxosos del Vallès, i un membre d'aquest col·lectiu s'encarregarà de fer un comentari de la pel·lícula, 'Derzu Sala', del director japonès Akira Kurosawa. Josep Casadellà és el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix.

Josep Casadellà

És una pel·lícula boníssima. El cicle combina films del consell d'experts i del consell d'entitats. 'Derzu Usala' ha estat proposada pels Marxosos del Vallès i una persona de l'entitat la comentarà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cicle de cinema de Valldoreix continuarà en les properes setmanes, amb pel·lícules de producció catalana en versió original com 'Faust 5.0' i 'Darkness', entre d'altres. El Centre d'Estudis Valldaurex proposarà i comentarà el proper 18 de novembre el film 'Farinelli, el castrado'.

Totes les pel·lícules es projectaran els divendres a la nit a la Nau de Cultura, i l'entrada és gratuïta.