Els Joves de la Parròquia demanen una gran participació perquè cap nen es quedi sense joguina per Reis

A partir del dia 23, tothom que ho vulgui pot portar joguines noves als locals de la Parròquia

Cultura

Publicat el 12/des/05 per M Texidó / E Cortés

La campanya 'Un nen, una joguina' s'engegarà el dia 23 de desembre amb l'objectiu que cap nen ni nena es quedi sense joguina la nit de Reis. Degut a la gran demanda que han rebut aquest any, els Joves de la Parròquia esperen una gran participació dels santcugatencs. A més, les botigues de joguines i les llibreries de la ciutat se sumen a la campanya fent un descompte del 10% en tots els articles que es comprin amb l'objectiu de donar-los a aquesta iniciativa solidària.

El proper dia 23 de desembre es posarà en marxa, un any més, la campanya 'Un nen, una joguina' que se celebra a la nostra ciutat des de ja fa 25 anys. L'objectiu d'aquesta iniciativa, liderada pel Grup de Joves de la Parròquia i amb la col·laboració de Càritas, és recollir joguines pels nens i nenes de les famílies més desafavorides del municipi i garantir així que cap infant es quedi sense la màgia de la Nit de Reis.

Així ho ha explicat un dels responsables de la campanya, Oriol Andrés, que ha apuntat també que enguany ha crescut la demanda de famílies que no tenen prou recursos per comprar joguines per al dia de Reis.

Oriol Andrés

Ha vingut molta gent atrets per una vida millor, famílies amb nens. I ha hagut un augment bastant important de la població

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Andrés ha explicat també que, un any més, aquesta iniciativa compta amb la col·laboració d'alguns comerços de la ciutat com les botigues de joguines i llibreries. Aquests establiments ofereixen un 10% de descompte en tots els articles que es comprin per donar-los a la campanya. A més també disposen de guardioles perquè tots els santcugatencs que ho vulguin puguin fer els seus donatius.

Oriol Andrés

Els comerços ajuden de dos maneres: recollint donatius a les guardioles que tenen a les botigues i fent un descompte del 10% en les joguines que es comprin en els seus establiments

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A partir del proper dia 23 de desembre totes aquelles persones que ho desitgin podran portar joguines noves als locals de la parròquia des de les 18h a les 20h i fins el dia 3 de gener.