Els premis 'Ciutat de Sant Cugat' ja compten amb diverses candidatures i més de 700 vots

Cultura

Publicat el 24/gen/06 per Joan Lluis Garcia Del Moral

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran i Eustaquio Martínez, ex president del Casal de la Gent Gran de Mira-Sol, són les dues candidatures més votades a dia d'avui que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat. Fins el moment, ja s'han rebut més de 700 vots que es distribueixen entre una gran diversitat de propostes, que van des de l'àmbit econòmic fins a les candidatures de tipus social o cultural.

En els dies que portem des de que es van obrir els terminis per votar, l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran i Eustaquio Martínez, ex president del casal de la Gent Gran de Mira-Sol, han estat les persones o entitats que han obtingut més vots, dels 724 emesos.

Les propostes presentades són però molt diverses, i van des de la plana econòmica, amb la proposta de Hewlett-Packard, fins a propostes de tipus esportius, com el Júnior FC o Àlex Barberà, del Sant Cugat esport. No hi falten les candidatures culturals, que van des de l'orquestra Simfònica Sant Cugat fins a les dues companyies residents al Teatre-Auditori, els organitzadors del muntatge d''El Pessebre' de Pau Casals o la poetessa resident a Sant Cugat, Marta Pessarrodona.

El portaveu de la Comissió de Propostes, Xavier Fornells, ha volgut destacar precisament la vessant local i l'àmbit nacional de les propostes que fins el moment s'han presentat.

Xavier Fornells

És un ventall de propostes que van des de temes locals a d'altres que sobrepassen els límits de la nostra ciutat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tampoc ni falten candidatures més personalitzades, com la d'Eustaquio Martínez, el dibuixant Pep Blanes, Manuel Centeno, del col·lectiu de gent gran de Les Planes o Manel Gonzàlez, de l'ADF. La gran majoria de mitjans de comunicació locals també han rebut propostes per optar a aquests guardons.

Recordem que els Premis Ciutat de Sant Cugat recullen el testimoni dels antics Premis Santcugatenc de l'any i tenen com a objectiu reconèixer la feina feta per alguna entitat o personalitat de la nostra ciutat al llarg de l'any. Recordem que el període per votar s'ha ampliat quatre dies i que ara es tanca el proper dia trenta. Els vots es poden realitzar a les urnes situades a l'Ajuntament i a la Casa de Cultura, o per internet, a través del web de l'ajuntament i de Ràdio Sant Cugat.