El documental 'Las alas de la vida' arriba avui al cicle de cinema d'autor

Cultura

Publicat el 21/feb/08 per Anna Bernado

El documental espanyol 'Las alas de la vida', d'Antonio Pérez Canet, aterra aquest dijous al cicle de cinema d'autor. El film narra la història real d'un metge que demana a un amic seu, el director de la pel·lícula, que filmi tot el procés de la malaltia que el portarà a la mort. La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa en doble sessió: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

Carlos Cristos i la seva dona, Carmen Font, són metges. Resideixen a Mallorca juntament amb la seva filla de vuit anys, Carmela. Carlos ha portat sempre una vida molt activa, amb passions com el muntanyisme o pilotar un avió. Com a metge ha hagut de transmetre a molts pacients diagnòstics molt greus i els ha acompanyat a molts fins a la mort. La seva vida, però, canvia quan seu davant del seu metge per escoltar el seu diagnòstic. Pateix una malaltia neurodegenerativa invalidant i mortal. Ell, juntament amb la seva família i amics, reclama una vida i una mort dignes. Per aquest motiu demana a Antonio Pérez Canet que filmi tot el procés que inevitablement l'ha de portar a la mort.

La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa en doble sessió: a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de tres euros.