Més de 500 parelles participaran al 13è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló

Cultura

Publicat el 3/mar/06 per Miquel Herrada

Un total de 532 parelles d'arreu del món participaran aquest cap de setmana al 13è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló, que organitza l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat al pavelló municipal de la Rambla del Celler. La competició començarà, dissabte, amb la celebració de l'Open Llatí i Standard, amb participants de tot el planeta, i una classe magistral dels campions del món Slavik Kryklyvyy i Elena Khvorova.

Sant Cugat es converteix aquest cap de setmana en la capital estatal dels balls de saló amb la celebració del 13è Trofeu Ciutat de Sant Cugat. La competició ha batut el seu propi rècord de participants, amb un total de 532 parelles inscrites, que competiran aquest diumenge en les modalitats llatí i estàndard. Dissabte, serà el torn dels ballarins de tot el món, que participaran a l'Open Llatí i Standard i podran seguir una exhibició i classe magistral dels actuals campions del món, l'ucraïnès Slavik Kryklyvyy i la russa Elena Khvorova.

Així ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora un dels professors de l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat, Daniel Curto.

Daniel Curto

Hi haurà parelles de tots els nivells, tant d'edat com de qualitat, en modalitats llatí i estàndard. També hi haurà un xou fantàstic de la parella campiona del món.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la competició hi participaran una vintena de parelles de la nostra ciutat, vinculades a l'Escola de Balls de Saló de Sant Cugat. Daniel Curto assegura que el nivell dels ballarins de la nostra ciutat és molt bo.

Daniel C urto

Hi ha parelles amb un nivell molt alt. Tenim els finalistes del món sènior, en Manolo i la Júlia. També parelles en categoria A, que és la més alta a nivell estatal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels ballarins de l'Escola de Balls de Sant Cugat participa al programa 'Mira quién baila' de TVE, un programa que, segons Daniel Curto, contribueix a donar a conèixer els balls de saló entre la població.