Paco Ibáñez omple el Teatre Auditori amb l'espectacle 'Nos queda la palabra'

Cultura

Publicat el 18/mar/06 per Elena Cortes

El públic santcugatenc s'ha posat dempeus en el concert que el cantautor Paco Ibáñez ha ofert aquest divendres al Teatre Auditori. Sota el títol 'Nos queda la palabra', l'espectacle ha tingut com a tema central la poesia castellana dels darrers vuit segles i el seu objectiu ha estat reforçar la importància de la paraula en l'actualitat.

El concert de Paco Ibañez celebrat aquest divendres per la nit al Teatre Auditori ha estat tot un èxit. El públic santcugatenc, molt fidel al cantautor, ha volgut participar en el seu darrer espectacle 'Nos queda la palabra'. Aquesta no ha estat la primera vegada que Ibáñez ha visitat la nostra ciutat ja que per festes majors va omplir la plaça de l'Om amb uns 2000 seguidors.

El cantautor ha volgut centrar el seu concert al voltant de la poesia castellana, centrant-se en els poemes més rellevants que van des del segle XIII fins l'actualitat. Ibáñez explica, d'aquesat manera, la importància de la paraula al nostre món i com una cançó pot representar trajectòries viscudes.

Paco Ibáñez

La paraula és l'arma més important perquè et vincula amb els teus desitjos i amb aquells que també els tenen. La paraula és l'arma que tenim i ningú ens la treu.


El director de l'Auditori, Pep Tugues, ha valorat molt positivament l'actuació d'Ibáñez, assegurant que ha estat un espectacle molt emotiu i intens, com ho demostra el fet que el públic no ha dubtat a posar-se dempeus i corejar les cançons de l'artista.

Pep Tugues

El concert va ser intens i emotiu. Va arribar al públic, un públic fidel que va apreciar la màgia, la paraula i la poesia pròpia del cantautor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest cap de setmana, el Teatre Auditori s'ha omplert d'espectacles, entre els que han destacat, a més del concert del cantautor Paco Ibáñez, l'obra de teatre de 'Quatre dones i el sol', de Jordi Pere Cerdà, i la presentació del CD de sardanes dedicades a Sant Cugat a càrrec de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.