L'escriptor santcugatenc, Víctor Alexandre, publica la seva tercera obra

Cultura

Publicat el 27/ago/02 per Sílvia

'El somriure de Burt Lancaster' és el títol del nou llibre de Víctor Alexandre. Es tracta d'un recull d'històries curtes i iròniques sobre la vida contemporània que sortirà a la tardor, publicat per Edicions Proa. Aquesta és la tercera obra del periodista i escriptor sancugatenc després de 'Jo no sóc espanyol' i 'Despullant Espanya'.

Com ja ha fet amb les seves obres anteriors, Edicions Proa és l'encarregada de publicar la darrera producció de Víctor Alexandre. "El somriure de Burt Lancaster" sortirà a la venda entre finals de setembre i la primera quinzena d'octubre.

Alexandre va provar sort amb la literatura l'any 1999 amb "Jo no sóc espanyol" i, dos anys després, amb "Despullant Espanya". Però la vida d'Alexandre ha estat lligada, des de fa 20 anys, al món del periodisme. Actualment, Alexandre és membre del consell editorial d'"El diari de Sant Cugat" i col·labora al programa d'Ona Catalana "S'admeten propostes" i a la secció de cinema del "Tot Sant Cugat".

El periodista local, nascut a Barcelona l'any 1950, ha rebut 3 premis Eduard Rifà de Ràdio Associació de Catalunya per diverses obres de ficció escrites per a la ràdio.