El Servei Local de Català amplia la seva oferta de cursos

Cultura

Publicat el 2/set/02 per Vanesa

El Servei Local de Català amplia l'oferta dels cursos de català i passa de dos a tres grups de 20 persones. Els cursets, que són trimestrals, començaran a l'octubre i el període de matriculacions s'obre dilluns dia 16 pel nivell inicial i dimecres vinent pels de perfeccionament.

Una de les novetats és l'adequació de l'espai Centre Obert que permetrà oferir cursos de forma continuada, sobretot als estrangers, independentment de la data de la seva arribada. També es vol convertir en un espai de trobada per practicar el català i fer ús dels recursos disponibles, com material d'autoaprenentatge i audiovisuals.

Segons ha explicat Lluïsa Gallego, responsable del Servei de Català, es recomana als no catalanoparlants seguir un curs d'un any per assolir un nivell òptim de domini del català.

Tot i aquesta ampliació en el número de places -es passa de 40 a 60 places- els responsables a Sant Cugat han demanat un reforç en els recursos materials i humans per atendre la demanda. El Servei de Català depèn del Consorci per la Normalització Lingüística format pels ajuntaments i la Generalitat.