CMSC i Intermón-Oxfam signen un conveni de col·laboració

El CMSC cedeix un espai a l'ONG i Intermón fa una aportació de 1.440 euros anuals pel desenvolupament d'activitats culturals

Cultura

Publicat el 25/abr/06 per Marc Texidó

El Club Muntanyenc de Sant Cugat i Intermón-Oxfam de la nostra ciutat han signat un conveni que permetrà a la ONG utilitzar les instal·lacions de la seu de l'entitat com a seu pròpia. Aquesta signatura, amb una vigència prevista de dos anys, acorda també, que Intermón-Oxfam farà una aportació econòmica per valor de 1.440 euros anuals per al desenvolupament de futures activitats culturals.

Aquest dilluns, el Club Muntanyenc i Intermón-Oxfam de Sant Cugat han fet realitat la signatura del conveni que cedeix l'ús de l'espai de la Sala Biblioteca de la nova seu de l'entitat excursionista a l'ONG.

Segons ha explicat el president de la Fundació Club Muntanyenc, Francesc Duch, aquest conveni s'ha pogut dur a terme gràcies a les col·laboracions, principalment culturals, que ambdues entitats han acordat. Escoltem Francesc Duch.

Fransesc Duch

El conveni consisteix en que Intermon Oxam gaudira de les nostres intsal·lacions a canvi de col·labotracions amb el Club Muntanyenc.


De la seva banda, Intermón-Oxfam fa una aportació econòmica de 1.440 euros anuals en concepte d’aportació a la FCMSC pel desenvolupament de noves activitats culturals a la ciutat. Totes les propostes es donaran a conèixer a través d'un plafó informatiu i la pàgina web del CMSC i també per part de l'ONG.

El director territorial de Catalunya i Andorra d'Intermón-Oxfam, Francesc Mateu, ha manifestat la seva satisfacció per la signatura del nou conveni ja que segons ha dit permetrà a l'entitat gaudir de les instal·lacions de la seu del CMSC.

Fransesc Mateu

Estem molt contens. No és un conveni fruit del no res, sino de col·laboracions, que hi hagut i que esperem que hi continuin sent.


L'acord signat té una vigència de dos anys i per tant, finalitzarà el 30 d'abril del 2008, exceptuant la possibilitat que ambudes entitats acordin el prorrgament.