La XXI Mostra de Taller Triangle recull els treballs d'uns 165 alumnes a la Casa de Cultura

Cultura

Publicat el 18/mai/06 per Ester Castanyer

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura s'ha omplert de formes, textures i colors gràcies a la XXI Mostra de Treballs del Taller Triangle. Uns 165 alumnes d'entre 5 i 16 anys presenten en aquesta exposició les obres que han anat fent durant el curs, i ho fan sota el fil conductor d'una gran maleta que recull les seves idees, sentiments i il·lusions.

Un any més, el Taller Triangle vol celebrar el final de curs amb una gran exposició que permeti observar de prop la tasca duta a terme per les mestres d'aquesta escola i, sobretot, pels seus alumnes.

Enguany, la mostra s'ha presentat com una gran maleta oberta que permet recollir totes les obres d'aquests joves artistes. Unes obres on, precisament, el tema dels viatges és un dels grans protagonistes, tot i que no hi falten tampoc els treballs relacionats amb la natura i els animals. Així ho ha explicat la directora i mestra del Taller Triangle, Dolors Serra.

Dolors Serra

Els vaitges, el fet de fer-se la matela i què t'emportes, és un treball que gairebé tots els grups han fet, i és un dels temes principals, tot i que n'hi ha d'altres. De fet, el tema dels animals és el més interessant i recurrent perquè a ells els fascina molt

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La inauguració d'aquesta exposició, que recull els treballs d'uns 165 alumnes, ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura i Educació, Àngels Solé, que ha destacat la gran creativitat d'aquests alumnes i també de les seves mestres.

Àngels Solé

M'impressiona la seva creativitat i la capacitat que tenen de manipular materials i utilitzar-los per expressar-se. Aquí hi ha un tàndem molt potent que és la creativitat dels nens amb el recolzament que reben de les mestres de Triangle

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Paral·lelament a aquesta exposició, el Taller Triangle també inaugurarà la setmana vinent la mostra 'La ciutat invisible', a la Biblioteca del Mil·lenari. A més, el dia 30 de maig oferiran una visita comentada a l'exposició de la Casa de Cultura.