250 persones omplen el Claustre del Monestir en el primer concert del III Festival de Música de Cambra

Cultura

Publicat el 10/jun/06 per Albert Farre

Unes 250 persones han assistit aquest divendres al concert del Claret Piano Quartet, que ha donat el tret de sortida al III Festival de Música de Cambra al Monestir. El repertori interpretat pel grup s'ha centrat, bàsicament, en peces de Schuman i Shubert.

Tot i l'amenaça de la pluja, l'espai habilitat al Claustre del Monestir pel III Festival de Música de Cambra s'ha omplert aquest divendres per veure la inauguració del cicle d'enguany. La primera actuació del festival ha anat a càrrec del 'Claret Piano Quartet'. El repertori del concert, que ha servit per presentar per primera vegada a Catalunya aquesta formació amb aquest nom, s'ha basat en peces de Shuman i Shubert.

Ho explica la directora artística del festival, Anna Mora, que ha fet una valoració positiva de la vetllada musical.

Anna Mora

Bé, un programa preciós. Han fet el quartet de Shuman i el quintet de Shubert amb contrabaix. A més, han estrenat el nom del quartet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El concert d'aquest divendres al Claustre del Monestir ha servit per donar el tret de sortida a la tercera edició del Festival de Música de Cambra, que per primera vegada compta amb la direcció artística conjunta dels músics Anna Mora i Lluís Claret. La programació que han preparat per al cicle d'enguany recull una gran diversitat d'instruments i d'estils, així com la combinació de formacions conegudes i músics novells.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat molt satisfeta per l'alt nivell de la programació del Festival que acaba de començar. Solé considera que cada any el cicle creix i es consolida, però creu que cal celebrar més edicions perquè acabi d'arrelar.

Àngels Solé

Poc a poc anem en procés de creixement i consolidació, però cal esperar per parlar de plena consolidació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Festival, que compta amb el patrocini de l'empresa Grup XXI, aplegarà sis concerts des d'ara fins el proper 23 de juliol.