Arriba la 13a edició de la mostra de teatre del grup Espiral

Cultura

Publicat el 25/set/06 per Marina Doña

La 13a mostra de teatre que organitza el Grup Espiral arrenca a l'octubre. 'Paraules encadenades' de Jordi Galceran i 'Com si fos un tros de vida' d'Eduard Criado són algunes de les propostes de la programació, i seran interpretades per part de diferents grups de teatre que comparteixen la filosofia d'impulsar el teatre amater i donar-lo a conèixer a tothom.

A partir del 22 d'octubre, cada diumenge a les 7 de la tarda els aficionats al teatre tindran una cita al Casalet de Valldoreix. De la mà de grups de teatre de Ripollet, Barcelona i Terrassa, entre d'altres, completaran la programació amb els valldoreixencs del Grup de Teatre Espiral.

En la seva tretzena edició, la mostra de teatre manté la seva filosofia d'impulsar el teatre amater, a més de donar a conèixer grups i autors de qualitat que poc a poc es comencen a obrir un lloc en el món del teatre.

Escoltem la directora del Grup Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Volem impulsar el teatre i donar a conèixer grups, autors i muntatges. La nostra filosofia és posar la cultura i el teatre a l'abast de tothom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com a principal responsable de l'organització de la mostra, Escrihuela també ha destacat que allò que intenten promocionar és un tipus de teatre no gratuït, que a més a més de fer riure doni un missatge als espectadors i els convidi a la reflexió. Aquest és un dels principis del Grup de Teatre Espiral que, com la seva directora defineix, ja és un grup de tradició teatral i de qualitat.

Trini Escrihuela

Som un grup de tradició i qualitat. La línia divisòria entre el teatre amateur i el professional ja no està tan clara; aquest teatre ha pujat molt i dóna obres molt bones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el primer dia de la mostra es representarà l'obra de Jordi Galceran, 'Paraules encadenades', per part del grup de teatre de Ripollet. Per fer una reserva o demanar més informació sobre les peces teatrals, cal posar-se en contacte amb el Casal de Cultura de Valldoreix.