L'Aula de So fa un balanç positiu de les jornades Cantemus

Cultura

Publicat el 8/set/06 per Nuria Alcalá

L'Aula de So i l'Ajuntament valoren de forma molt positiva les jornades internacionals Cantemus. L'espai musical ha organitzat per segon any consecutiu una estada dedicada al cant coral.

A diferència de l'any passat, aquesta nova edició ha comptat amb un curs paral·lel de cant per a professorat musical. Aquest curs ha consistit en l'ensenyament del mètode Kodaile, basat en el sistema musical d'Hongria.

De la mà de grans professionals, els assistents han gaudit d'un intercanvi d'experiències musicals. Així ho explica el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

És un plaer que gent de diversos intercanvin experiències musicals. La música és el llenguatge més universal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Puigneró, Sant Cugat és una de les ciutats més importants de Catalunya en l'àmbit musical. El regidor assegura que l'Ajuntament seguirà donant suport a les iniciatives musicals.

D'altra banda, l'Aula de So fa una crida als nens i nenes de Sant Cugat per participar en el proper Cantemus. Tot i així la valoració del director del centre, Martí Marín, ha estat molt positiva.

Martí Marin

Fem una valoració molt positiva, el treball realitzat pels professors convidats ha estat excel·lent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'any vinent es preveu que les jornades internacionals comptin amb la presència d'una coral de l'Argentina. La presència de corals a Cantemus es produirà cada dos anys.