'Instint Mozart' de Camerata Sant Cugat aterra al Palau de la Música

Cultura

Publicat el 25/set/06 per Cristina Cullell

L'espectacle 'Instint Mozart' de Camerata Sant Cugat arriba aquest dimarts al Palau de la Música de Barcelona. Aquest producció tracta, mitjançant peces del compositor austríac, l'amor i la mort. L'espectacle interdisciplinar continuarà el seu itinerari per Catalunya fins al desembre, quan posarà el punt i final a la gira a Sant Cugat.

Després de la bona acollida al Festival del Grec i diversos municipis de Catalunya, aquest dimarts l'espectacle arriba a la capital amb la meitat de les entrades venudes.

Música, poesia, dansa i cant es fusionen a 'Instint Mozart'. Ho explica el director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies.

Xavier Baulies

És una posta en escena entre la mort, el Rèquiem de Mozaert, i l'amor amb els sonets de Shakespeare. Es tracta d'una òpera abstracta.


El muntatge de Camerata barreja diverses arts escèniques per donar una expressivitat màxima al seu espectacle. Segons Baulies, obrir les portes a diferents disciplines és resultat de concebre l'art com un tot.

Xavier Baulies

L'art és total, una forma de viure. Creiem que els artistes han de ser el màxim de complerts possibles i aixó de cara al públic té molta més força.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'àrea de Cultura de l'Ajuntament s'ha felicitat pel fet que aquesta formació assoleixi noves fites i que comenci a ser una referència en l'àmbit musical.

Així ho ha dit la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Camerata ha assolit un altre objectiu davant el repte que es va proposar de ser un nom de referència en l'àmbit de la música no només a Sant cugat sinó també a fora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Vic i la Seu d'Urgell són els altres municipis catalans que Camerata Sant Cugat vistarà abans de tancar la seva gira a la nostra ciutat al desembre. De cara a l'any vinent, l'associació ja està treballant en la producció interdisciplinar 'Solos'.