Francesc Cambó ha estat l'eix de la conferència de Riquer a les AEU

Cultura

Publicat el 7/nov/06 per Marc Texidó

Conèixer el polític català Francesc Cambó des d'una altra vessant diferent a la política. Aquest ha estat l'objectiu de la conferència que Borja de Riquer ha fet aquest dimarts en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. La cita ha tingut lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Les dues sales habilitades a l'Arxiu Nacional de Catalunya, per a les conferències de les Aules d'Extensió Universitària, han quedat petites durant la xerrada de l'historiador Borja de Riquer.

Riquer ha centrat la seva intervenció en Francesc Cambó. Segons l'historiador, el polític català també va destacar per la seva vessant com a home de negocis.

Riquer explica els motius de la conferència.

Borja de Riquer

Dos aspectes poc coneguts del polític català. Com a dirigent de la lliga regonalista i home de negocis i de mecesnes i empresari cultural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Riquer també ha remarcat els projectes culturals de Cambó.

Borja de Riquer

Copm va arrbiar a fer una gran fortuna, com la va invertir i les relacions interncionals. I també els seus projecets culturals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Riquer, actualment no hi ha cap polític català que se'l pugui considerar hereu de Cambó en aquesta vessant de negocis i cultura.

A l'acte hi ha assitit la filla de Francesc Cambó i també el net del polític.