'Els Pets fan teatre' arriba aquest dijous al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 21/des/06 per Marina Romero

Els Pets arriben aquest dijous al Teatre-Auditori per presentar l'espectacle 'Els Pets fan teatre'. El concert forma part d'una gira que porta al grup de Constantí per teatres de Catalunya amb un repertori de cançons lentes. Les entrades ja s'han exhaurit.

Els Pets volen demostrar que ja han arribat a la majoria d'edat després de 20 anys d'actuacions. Emmarcats dins d'una escenografia teatral amb dues pantalles audiovisuals i ubicats a través de l'atrezzo en una casa, Els Pets presenten un concert inèdit amb un recull de cançons lentes que parteixen de la segona etapa dels de Constantí, des de l'època del disc 'Agost'. Entre el repertori, trobem dues cançons inèdites que es recolliran al disc que la formació llançarà per Sant Jordi, versions de clàssics catalans, i cançons emblemàtiques d'Els Pets.

El cantant de la formació, Lluís Gavaldà, ha explicat al programa 'Bon Rotllo' d'aquesta emissora perquè aquesta gira de concerts suposa un repte per al grup.

Lluís Gavaldà

És un repte perquè hi ha molta gent que ens segueix fa molt temps. És una gira per demostrar que amb els anys hem après i que també som capaços de fer un format més acústic, amb la gent asseguda.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més de Lluís Gavaldà, a la veu i guitarra, Joan Reig, a la bateria i cors, i Rafael Cáceres al baix, la formació ha incorporat per l'ocasió David Muñoz, a la guitarra, Josep Aguilar a la guitarra, el violí i la mandola, i el santcugatenc Joan Pau Chaves, als teclats i cors.

Lluís Gavaldà explica perquè el de Sant Cugat serà un concert especial.

Lluís Gavaldà

Tenim un santcugatenc, és el nostre painista i director musical, el de Sant Cugat no serà un concert més sinó que serà molt especial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de dos mesos de gira, que ha portat els de Constantí per diferents poblacions catalanes i per Mèxic, la formació ha aconseguit exhaurir les entrades a tots els teatres on ha actuat. El concert tindrà lloc aquest dijous al Teatre-Auditori a partir de les deu de la nit. Les entrades, però, ja estan exhaurides.