Neix el col·lectiu 'Jazz en Viu' per promocionar la música en directe

Cultura

Publicat el 16/feb/07 per Nacho Vazquez

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat estrenen una nova secció dedicada a la música jazz. L'associació 'Jazz en Viu' està destinada a la promoció d'activitats de caràcter cultural, pedagògic i lúdic en l'àmbit del jazz i de la música moderna. Un altre objectiu és crear un espai d'intercanvi per a professionals i aficionats a aquest gènere.

La nova secció de les Joventuts Musicals debutarà amb un cicle de jam sessions quinzenals i unes jornades de música en viu al carrer. El nou col·lectiu neix amb dos objectius molt clars: promoure iniciatives musicals en viu i el jazz a la ciutat, i crear un espai per posar en comú d'idees, propostes i necessitats dels músics locals.

'Jazz en Viu' està formada per tres joves músics santcugatencs: Arnau Roca i els germans Guillem i Oriol Jubany. Durant la presentació Arnau Roca ha aprofitat per animar a tots els músics i aficionats al jazz a inscriure's a la nova associació.

Arnau Roca

El que volem ara és adoptar el màxim de gent possible i tothom que tingui idees i vulgui participar estem encantats que entrin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer acte públic de l'entitat ha comptat amb la primera de les jam session. Les properes cites seran els dies, 2 i 16 de març i el 14 i 21 d'abril. També n'hi ha previstes pels dies 5 i 19 de maig i 2 i 22 de juny. Totes les sessions seran de dos quarts de vuit del vespre a deu de la nit.