Bona acollida de 'Visitando al Sr. Green' a Sant Cugat

Cultura

Publicat el 17/feb/07 per Marina Romero

L'obra 'Visitando al Señor Green' dirigida per Juan Echanove s'endú bones crítiques per part del públic del Teatre-Auditori. Els espectadors destaquen la bona interpretació dels actors Pere Ponce i Juan José Otegui en un muntatge de dues hores de durada.

Unes 600 persones han presenciat l'obra 'Visitando al Sr.Green' al Teatre-Auditori. El muntatge es basa en la relació que estableixen dos homes de generacions i estils de vida diferents: el senyor Green, un home de 86 anys, que interpretat l'actor Juan José Otegui, i un jove executiu, Ross Gardiner, encarnat per l'actor Pere Ponce.

Els dos personatges es coneixen per un fet circumstancial: un atropellament al carrer. A partir d'aquí, tots dos descobriran que les seves realitats els porten per camins de trobada en una reflexió sobre l'amistat, la família i el perdó. Ponce, visiblement content al finalitzar l'espectacle, ha destacat el respecte del públic santcugatenc cap a l'obra.

Pere Ponce

Ha estat un públic molt respectuós, aquesta és una funció que arriba molt cap al cor de l'espectador que es viu amb sensacions diferents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El públic del Teatre-Auditori ha gaudit de les dues hores de durada de l'espectacle i ha destacat la gran interpretació dels dos actors.

Públic Ta!

Ens ha agrdat moltíssim/Els actors són molt bons/La interpretació ens ha agradat/Ja conexíem els actors i ha quedat demostrat que són molt bons/He trobat a faltar més actors a l'escenari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Visitando al Sr. Green' farà gira per Catalunya i finalitzarà les seves funcions el mes de juny a les Canàries.