L'escola Thau inaugura nous equipaments

Vista exterior de l'escola

Cultura

Publicat el 27/oct/02 per Carola

L'escola Thau ha inaugurat aquest diumenge sis aules noves, un nou poliesportiu i un pati amb una festa oberta a pares, alumnes i professors. Durant tot el dia, l'escola ha obert les seves portes perquè els pares i mares puguin veure els treballs dels seus fills, decorant les classes i passadissos de l'edifici.

Com ja és habitual en aquesta escola, la inauguració de les noves instal·lacions s'ha simbolitzat plantant un arbre al mig del pati. Abans de la inauguració oficiosa del nou pavelló els nens i nenes de l'escola han fet una exhibició de gimnàstica rítmica i bàsquet i s'ha ofert una xocolatada als assistents.

El president de la fundació Thau, Valentí Freixa, ha volgut remarcar que amb aquestes obres l'escola tanca un cicle que es va iniciar ara fa 6 anys amb l'obertura del centre.

VALENTÍ FREIXA

Amb aquest acte completem les instal·lacions de l'escola Thau


Durant l'acte d'inauguració, l'alcalde Lluís Recoder ha remarcat el servei social de l'escola per educar les persones, subratllant que els pares han d'implicar-se estretament amb l'escola en l'educació dels seus fills. D'altra banda, està previst que s'arribi a un acord amb l'Ajuntament perquè les noves instal·lacions esportives també puguin ser usades pels esportistes de Sant Cugat.